Lisztadomány - 2022

Gábor Bertalan | 2022. szeptember 23.
Lisztadomány - 2022

Nemzeti Agrár Kamara a Magyarok Kenyere Nonprofit Közhasznú Kft., mint adományozó a SZEPSI RÓMAI KATOLIKUS ESPERESSÉG részére, Mons. Dr. Gábor Bertalan esperes-plébános képviseletében, mint támogatottnak a Magyarok Kenyere program 2022. évi megvalósítása keretében, 2500.- kg lisztet adományozott 10 kg-os kiszerelésben.

A termék egységára: 203,89 Ft/kg. Az adomány összforgalmi értékét 509.725 Ft (számmal), azaz ötszázkilencezer-hétszázhuszonöt forint (betűvel) összegben határozták meg.

Felek a jelen szerződést 2023. február 28. napjáig terjedő határozott időtartamra kötötték.

A támogatott vállalta, hogy az adomány felhasználásáról írásbeli tájékoztatót küld Adományozónak a jelen szerződés 1. számú mellékletében foglaltak szerint, továbbá az adomány átvételét, illetve közvetlen kedvezményezetteknek történő átadását fényképekkel és rövid magyarázó szöveggel dokumentálja, amelyet elektronikus úton, a magyarokkenyere@magyarokkenyere.hu e-mail címre eljuttat Adományozó részére, továbbá a program megyei kapcsolattartója rendelkezésére bocsát.

Támogatott vállalta, hogy az adomány fuvarozását díjmentesen maga végzi, vagy végezteti, amelynek során a lisztmennyiség átadás-átvételét megfelelő dokumentációval alátámasztja, és azt Adományozó számára az átadás-átvételt követően haladéktalanul megküldi.

Az adományról szóló okiratot Mgr. Mihályi Molnár László, főkurátor és b. felesége, Sárika vette át Göncön 2022. szeptember 23-án és adták át a Szepsiben a délutáni szentmise keretében.

A nagylelkű adományt ezúton is köszönjük szépen, amelyet előzetes számításaink szerint az eddigi gyakorlatnak megfelelően Karácsony ünnepe előtt fogunk szétosztani az erre rászorultaknak.